Kokers::
Kokers
Vouwdozen::
Vouwdozen
Diverse Plasticproducten::
Diverse Plasticproducten
Kartonnen Verpakkingen::
Kartonnen Verpakkingen
Diversen::
Diversen
Over MMB packaging
MMBpackaging, hoofdkantoor in Bergen op Zoom, met productielocaties in Duitsland, België Israël en Roemenië is uw partner voor al uw verpakkingswensen.
Van karton/plastic tot inpakken kunnen wij voor U verzorgen. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche en denken graag met U mee.
Om het milieu zoveel mogelijk te sparen kunnen maken wij gebruik van hoogfrequent lassen (i.p.v. lijmen wat nog steeds tot de mogelijkheden bestaat) en milieu vriendelijke materialen. Met ons up-to-date machinepark streven wij naar vergaande automatisering.

Werkwijze MMBpackaging:
Uw product komt op de eerste plaats, onze verpakkingen en displays vormen zich daarnaar.
Om tot de optimale verpakking te komen die uw product in meerdere opzichten ondersteunt, is het goed om vooraf duidelijke afspraken te maken.
Het kan zijn dat u al een compleet idee heeft over de verpakking voor uw product. Wij doen u dan graag een voorstel, waarin de vorm van de verpakking, het gebruikte materiaal, de aantallen, levertijd en prijs zijn vastgelegd.
Weet u nog niet precies wat de beste verpakkingsoplossing is voor uw product, dan adviseren wij u graag. Of uw ideeën concreet zijn of niet, of u kiest voor standaard verpakkingsmateriaal of voor maatwerk, bij MMbpackaging geldt altijd dat wij onze afspraken nakomen.Klanten die gebruik maken van onze verpakkingen zijn bijvoorbeeld:

-Zentis(DE) marsepein
-Boehli(FR) zoutjes
-Rousseau(NL) chocolade producten
-Jacob Hooy(NL) geurartikelen
-General Electric(NL) promotie verpakkingen
-Astra-Faam(NL/BE) zoetwaren
-Sorbo(NL) huishoudelijke artikelen