+31 (0)164 21 19 12 Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Spuitgietverpakkingen

Voedsel veilig verpakt

U wilt uw klanten een veilig product leveren? Wij verzorgen voor u de meest geschikte spuitgietverpakking voor uw levensmiddelen. Spuitgieten is een veel gebruikte vormgevingstechniek voor plastic verpakkingen. Bij spuitgieten wordt plastic gesmolten en onder hoge druk ingespoten in een mal. Als het plastic weer stolt door afkoeling krijgt het de gewenste verpakkingsvorm. Het resultaat is een stevige verpakking die eventueel met een garantiesluiting kan worden hergebruikt en die uitermate geschikt is voor voedingsmiddelen.  

Voor speciale dagen

Naast onze gewone spuitgietverpakkingen hebben wij ook seizoensgebonden verpakkingen zoals voor Pasen, Valentijnsdag, Kerst en Sinterklaas.

Uw spuitgietverpakking op maat

Uw spuitgietverpakkingen worden geheel naar uw wensen gemaakt. Dat betekent dat u het zo gek niet kunt bedenken, of wij maken het. Qua materiaalsoorten en afwerkingen kunt u werkelijk alle kanten op. Als extra service kunt u ons ook uw non-food producten laten verpakken.

Vraag meteen uw offerte aan

Stel uw vraag aan MMB Verpakkingen BV

Snel antwoord

Specialist in het produceren van plastic verpakkingen & kartonnen verpakkingen, bedrukt en onbedrukt. Neem direct contact op voor snel antwoord.

+31 (0) 164 21 19 12

Aanhef *